Wij zoeken nieuwe collega’s!

Welkom Nieuwe Collega’s – bij Cramm Yachting Systems
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s ter versterking van ons team.  Ben je een topper in techniek en wil je werken aan uitdagende projecten, dan is werken bij Cramm Yachting Systems misschien wel iets voor jou. Met een huidig team van 25 energieke professionals ontwikkelen en produceren we (custom-made) equipment voor de allergrootste superjachten. De combinatie van optimale samenwerking, moderne technieken en gemotiveerde vakmensen staan garant voor een hoogwaardig eindproduct. Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste vakbekwame collega’s;

 

  • Design-Engineer (HBO+) – In deze functie ben je mede-verantwoordelijk voor het initiëren, coördineren, begeleiden en uitwerken van mechanische, hydraulische en elektrische productie-tekeningen. Je neemt het voortouw waar het gaat om innovatieve ontwikkelingen in onze producten-range.
  • Werkvoorbereider (MBO+) – In deze functie ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van productietechnische werkzaamheden van toegewezen projecten. In samenspraak met de projectleiders/inkoper/werkplaats zorg je voor een perfecte doorloop van de projecten.
  • Service-Monteur (MBO)– Naast het produceren/assembleren van eigen equipment voeren wij ook complete refits uit. Als service-monteur sta je aan de basis van de productie, reparatie, onderhoud en de service naar en bij onze (internationale) klanten.

 

Meer informatie
Nieuwsgierig geworden en de ambitie om Cramm Yachting Systems te versterken? Neem snel contact op met dhr. Giep Lijzenga via 0651438118 en/of g.lijzenga@cramm.nl

 

Open sollicitatie
Heb je tussen de huidige vacatures geen passende functie gevonden? Cramm is een groeiende organisatie en altijd in beweging. Misschien is er binnenkort wel een passende rol beschikbaar binnen ons bedrijf OF weten we nog niet dat we jou kennis/expertise nodig hebben. Via de website is een spontane sollicitatie altijd welkom.

 

Het Bedrijf
De sfeer is na ruim ZESTIG jaar Cramm nog altijd bevlogen en creatief. Innovatie, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling staan binnen Cramm centraal. Goede ideeën en initiatieven worden zeer gewaardeerd en er zijn altijd doorgroei-mogelijkheden. De producten die wij bij Cramm ontwikkelen variëren in een breed scala aan Yacht Equipment zoals passerelles, kranen, ladders, deuren en telescopische masten. Vanwege de unieke wensen van onze klanten is elk project een uitdaging. Voor meer informatie bekijk onze website: www.Cramm.nl of neem contact met ons op.

Deel deze informatie