Open Dag Sollicitanten – 2019

Op zaterdag 11 mei organiseren wij een open sollicitanten dag voor monteurs en engineers. Van 10:00 tot 14:00 uur staan de deuren in Berlikum voor je open. Tijdens onze open dag kun je kennis maken met ons, onze medewerkers en onze producten.Wij leveren hydraulische equipment voor superjachten aan scheepswerven over de hele wereld. Onze producten zijn per superjacht op maat gemaakt, naar de specifieke wensen van de klant.

Cramm Open Dag

Heb je een passie voor techniek en wil je werken in de superjachtbouw? Cramm is op zoek naar meerdere monteurs en engineers. Met de Open Sollicitanten Dag presenteren wij ons als werkgever aan technisch geschoolde mensen, die geïnteresseerd zijn in hydraulische techniek en de superjachtbouw. Tijdens de open dag zullen er diverse producten in de werkplaats bekeken kunnen worden, waar wij op dat moment aan werken. Ook zijn er monteurs, projectleiders en management collega’s aanwezig om al je vragen te beantwoorden. En ben je geïnteresseerd? Dan kunt je direct solliciteren, neem uw CV voor de zekerheid vast mee!

Wil je alvast weten welke functies er op dit moment open staan? Op onze pagina Werken bij Cramm staan de beschikbare functies. Staat jouw functie er niet tussen? Wij zijn altijd op zoek naar talent, kom gewoon langs en ga het gesprek met ons aan.

DATUM
zaterdag 11 mei 2019

TIJDSTIP
van 10:00 tot en met 14:00 uur

LOCATIE
Cramm Yachting Systems
De Seize 7
9041 VC Berlikum

Tegelijk met Cramm, organiseert ons zusterbedrijf Hydromar Marine Equipment ook een Open Dag voor Sollicitanten in Leeuwarden.

Contact

Deel deze informatie