Cramm aanwezig Monaco Yacht Show

Jaarlijks wordt de Monaco Yacht Show gehouden met de tentoonstelling van 125 buitengewone one-off superyachts gebouwd door de meest gerespecteerde werven ter wereld en verwelkomt 580 toonaangevende bedrijven uit de jachtindustrie. In september focused de jachtindustrie zich uitsluitend op de Monaco Yacht Show, waar jaarlijks 45 nieuwe lanceringen worden onthuld in een wereldwijd debuut. Voor meer informatie bekijk de Monaco Yacht Show website

U bent meer dan welkom op onze stand QAB3 in het Holland Pavilion – Quai Antoine. De 27e Monaco Yacht Show vindt plaats van 27 tot 30 september in Port Hercules, Monaco. Het Holland Pavilion is een Nederlands collectief van de Holland Yachting Group waar u de Nederlandse leveranciers kunt ontmoeten.

Op de MYS zullen we u alles vertellen over nieuwste innovaties, recente projecten en productontwikkelingen van onze yacht equipment, zoals passerelles, overhead kranen, boarding ladders, dek kranen en andere uitrusting. Ons team zal er zijn om u van alle benodigde informatie te voorzien voor de beste oplossing.

Woensdag 27 september is de officiële start van de show. Het Cramm team wil u graag op de show ontmoeten. Neem contact met ons op voor een gratis ticket of om een afspraak te maken met een van onze adviseurs!

Contact

Deel deze informatie