Kom ook naar Amsterdam van 19 tot 21 november!

De METSTRADE Show is in de loop der jaren een internationale ontmoetingsplek geworden voor professionals in de maritieme sector. Elk jaar transformeert Amsterdam in ’s werelds centrale knooppunt voor de maritieme industrie, doordat de METSTRADE Show een week lang neerstrijkt in de Rai in Amsterdam. Tijdens de show zijn er talloze business & netwerk mogelijkheden en sociale bijeenkomsten.

METSTRADE Show creëert een omgeving voor ontmoetingen in de Rai en bij partner events in de Rai en in de stad Amsterdam. Er vinden dagelijks diverse events plaats op het gebied van kennis uitwisselen, netwerk borrels, prijsuitreikingen en feesten.

Groei in bezoekers en standhouders
Vorig jaar heeft de beurs wéér meer bezoekers en standhouders mogen verwelkomen. Het Superyacht Pavilion is met een extra hal uitgebreid door verdere groei van de markt. Met ‘Shipyard’ is er een speciale ruimte om te netwerken en te ontmoeten bij gekomen. Dit heeft mede bijgedragen aan de diversiteit van bezoekers op onze stand.

Wij hebben onze stand voor 2019 al weer geboekt, samen met meer dan 1100 andere standhouders. Ook dit jaar zullen wij weer in het Superyacht Paviljoen staan. Op dit moment is ons standnummer nog niet bekend, maar wij houden u op de hoogte via onze website en onze social media kanalen.

Wij hopen u dit jaar ook weer te mogen ontmoeten op onze stand.

METSTRADE Show
19 – 21 November 2019
RAI Amsterdam

Contact

Deel deze informatie