Launch Nieuwe Website!

We zijn trots om aan te mogen kondigen dat we op woensdag 16 augustus de nieuwe Cramm website hebben gelanceerd! De website heeft een compleet nieuwe moderne look en feel inclusief een nieuw menu om een duidelijk overzicht te geven van alle Cramm producten en diensten. De nieuwe moderne website heeft de huidige website vervangen, die meer dan 5 jaar geleden werd ingevoerd.

Wat hebben we veranderd?

Wij hebben letterlijk alles veranderd: het ontwerp, de functionaliteit, de informatie en de interactie van de website. De nieuwe website heeft meer ruimte voor afbeeldingen, minder tekst en meer flexibiliteit, omdat de producten die Cramm produceert geen lange uitleg nodig hebben, een beeld laat de kwaliteit zien! Wat de structuur van de website betreft, hebben we het zo eenvoudig mogelijk gehouden.

NIEUWE AANPAK!

Elk product heeft nu een eigen pagina om alle informatie op één locatie te hebben en zal verder uitgebreid worden door de tijd. Onze oude aanpak richtte zich voornamelijk op het standaard assortiment producten die niet de volledige mogelijkheden hadden. Daarom werkt de nieuwe website niet meer met de verschillende producten maar met een set-up.

Dus als u bijvoorbeeld een passerelle zoekt, hoeft u ons nu alleen de gewenste opstelling op te sturen, zoals telescopische opties, het opslagsysteem en het zwenkpunt in plaats van door alle productnamen te gaan, zoals atlantic reef, atlantic gulf, coral bay, coral gulf, coral reef etc… en kies het product die past bij uw wensen.

FUNCTIES

We hebben het “hamburger menu” geïntroduceerd op onze website, galerijen toegevoegd, een referentie tijdlijn maar vooral; een nieuwe inhoud om een betere indruk te geven wat Cramm voor u kan doen! Aangezien veel van onze klanten de website op een smartphone of tablet bezoeken, hebben we onze website gebruikersvriendelijk gemaakt voor alle gebruikers. Het aantal verschillende systemen die het internet gebruiken groeit elk jaar, daarom zal Cramm de website blijven verbeteren en functies toevoegen om de beste ervaring mogelijk te maken.

EN NU?

We zullen doorgaan met regelmatige updaten van onze bezoekers via onze nieuwsbrief, nieuwe artikelen en notificaties. We zijn ook van plan om door te gaan het toevoegen van productinformatie en afbeeldingen om u alle informatie te verstrekken die u nodig hebt om onze producten en diensten te evalueren.

Laat ons weten wat u van onze vernieuwde website vindt en wat de volgende functies op onze website moet worden!

Deel deze informatie