Cramm Innoveert

Cramm Yachting Systems (hierna Cramm) is wereldwijd marktleider in het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van werktuigelijke producten en hydraulische apparatuur voor superjachten. Cramm is ondanks de geringe marketingbudgetten in de afgelopen crisisjaren, het achterblijven van investeringen in innovatie en de wisseling van management, nog steeds een begrip in de markt.
De technische kennis die aanwezig is binnen de organisatie, gecombineerd met het huidige productengamma en de sterke merknaam bieden Cramm een groot potentieel voor de toekomst wat momenteel echter niet volledig wordt benut waardoor groeikansen ongebruikt blijven.

Om haar toppositie en marktaandeel in de markt te consolideren en uit te breiden is Cramm voornemens deze kennis binnen de organisatie te ontwikkelen door middel van een nieuw gecreëerde functie ‘Manager Business Development en Organisatievernieuwing’.

Beoogd resultaat van het tijdelijk detacheren van een hoogopgeleide medewerker op de nieuw gecreëerde functie is dat de kennis die benodigd is voor het benutten van het potentieel dat aanwezig is voor Cramm ontwikkeld en geïmplementeerd wordt in de organisatie.

Deel deze informatie