Cramm aanwezig op de METSTRADE

De METSTRADE Show is ’s werelds grootste en meest bezochte B2B marine equipment show, die de industrie al voor decennia samen brengt. Dit wereldwijde bedrijfsplatform richt zich op innovatie, marktontwikkelingen en on-site netwerken binnen de marine equipment industrie. Zorg ervoor dat u de kans niet mist om onze Cramm-adviseurs en 15.000 + maritieme professionals te ontmoeten van 14 tot en met 16 november 2017 in Amsterdam. Lees hier meer over de METSTRADE-show.

Cramm is een van de reguliere exposanten op de Marine Equipment beurs en zal ook dit jaar aanwezig zijn. Wij verwelkomen u graag op onze stand nr. 10.211 in het Superyacht Paviljoen, op dezelfde locatie als voorgaande jaren!

Op de METSTRADE show kunnen we u alles vertellen over de nieuwste innovaties, recente projecten en productontwikkelingen van onze yacht equipment, zoals passerelles, overhead kranen, boarding ladders, dek kranen en andere uitrusting. Ons team zal er zijn om u van alle benodigde informatie te voorzien voor de beste oplossing.

Dinsdag 14 november is de officiële start van de show. Het Cramm team wil u graag op de show ontmoeten. Neem contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze adviseurs! Registeer via het volgende formulier en bezoek ons op de beurs!

Contact    OF    Registreer

Deel deze informatie