METStrade Show 2019

Cramm Yachting Systems staat weer met een stand op de METS 2019 van 19 t/m 21 november. Tijdens de show besteden we dit jaar extra aandacht aan de uitbreidingen in ons refit & rebuild programma, onze Service & Maintenance afdeling en onze nieuwste ontwikkelingen. U bent van harte welkom op onze stand in het Superjacht Paviljoen, hal 10, standnummer 10.211. De METStrade Show vindt plaats in de Rai in Amsterdam.

Refit, rebuild of upgrade

Een nieuwe eigenaar kan een reden zijn om een refit of rebuild uit te laten voeren. Of u nou een compleet nieuwe uitrusting voor uw superjacht wilt hebben of groot onderhoud voor bestaande hydraulische apparatuur, Cramm helpt u graag. We plannen onze engineers zo in dat uw refit vlekkeloos verloopt. Graag bespreken we met u uw eisen en wensen voor uw refit of rebuild.

Bij Cramm hebben we een schat aan ervaring, waaraan we kunnen refereren en waar we uit kunnen putten. Wij bieden een full-service refit, te beginnen bij een inspectie, vervolgens naar verscheping van de apparatuur naar onze werkplaats, het daadwerkelijke onderhoud tot aan het installeren van de apparatuur terug aan boord. De werkwijze van Cramm Yachting Systems is erop gericht om uitstekende kwaliteit en duurzame producten te leveren.

Op maat gemaakt

Heeft u specifieke voorwaarden of eisen? Wij kunnen alle hydraulische apparatuur op maat voor u bouwen, geheel volgens uw verwachtingen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw ideeën, wensen en voorwaarden om te zetten naar een duurzaam product met de hoogste kwaliteit. Kortom: veilige apparatuur die lang meegaat. Tijdens het hele proces werken we graag nauw samen met de werf, de eigenaarsvertegenwoordiger en de scheepsarchitect om zo de beste synergie te creëren.

Tijdens METStrade 2019 informeren we u graag over alle innovaties en productontwikkelingen bij Cramm. In onze stand is een nieuw, werkend showmodel aanwezig van een dek kraan.

U bent van harte welkom voor een goed gesprek en een kop koffie op onze stand. Het Cramm team kijkt uit naar uw komst. Neem contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Nog geen toegangskaart? Maak gebruik van deze link om een gratis toegangskaart voor de show aan te vragen. Graag tot ziens op de METStrade!

Deel deze informatie