Cramm aanwezig Monaco Yacht Show 2019

Over een week is het weer zover; dan wordt de jaarlijks Monaco Yacht Show gehouden met de tentoonstelling van 125 buitengewone, unieke super- en megajachten, gebouwd door de meest gerespecteerde werven ter wereld. Daarnaast presenteren 600 toonaangevende bedrijven uit de jachtindustrie zichzelf. In september richt de jachtindustrie zich op de Monaco Yacht Show, waar dit jaar 44 nieuw te bouwen jachten worden onthuld in een wereldwijd debuut. Voor meer informatie bekijk de Monaco Yacht Show website

U bent van harte welkom op onze stand ‘DS49’ in het Holland Paviljoen – Darse Sud. De 29ste Monaco Yacht Show vindt plaats van 25 tot en met 28 september in Port Hercules, Monaco. Het Holland Paviljoen is een Nederlands collectief van de HISWA Holland Yachting Group waar u de Nederlandse leveranciers kunt ontmoeten.

 

 

Op de #MYS2019 lanceren wij onze nieuwe brochure en refit flyer en vertellen wij u alles over de nieuwste innovaties, recente projecten en productontwikkelingen van ons yacht equipment, zoals passerelles, overhead kranen, accommodatieladders, dek kranen, telescopische masten, rompdeuren en andere uitrusting. Ons team zal er zijn om u van alle benodigde informatie te voorzien en te adviseren over mogelijke oplossingen voor uw specifieke situatie.

Woensdag 25 september is de officiële start van de show. Het Cramm team kijkt er naar uit u te ontmoeten op de show. Neem contact met ons op voor een gratis ticket (zolang de voorraad strekt) of om een afspraak te maken met een van onze adviseurs!

Deel deze informatie